بنر آموزشگاه ره‌جویان مخصوص موبایل
بنر آموزشگاه ره جویان

قسمت 6 : ترکیب متغیرها در آموزش برنامه‌نویسی جاوا

قسمت 6 :آموزش برنامه نویسی جاوا (ترکیب متغیرها)

در قسمت 4 در مورد انواع داده‌ها در زبان برنامه‌نویسی جاوا صحبت شد، حتما قبل از مطالعه این مقاله، به مقاله قسمت 4 سر بزنید و کلیات آنرا درک نمایید. در این مقاله به بررسی ترکیب متغیرها می‌پردازیم. در این مقاله می‌خواهیم انجام عملیات ریاضی بر روی متغیرها و همچنین ترکیب دو متغیر از نوع رشته را بررسی کنیم بنابراین تا انتهای این مقاله را کامل مطالعه نمایید.

اگر دوست داری زبان برنامه‌نویسی جاوا را یاد بگیری، مجموعه مقالات آموزش برنامه‌نویسی جاوا در سایت آموزشگاه ره‌جویان را دنبال کن.

آموزش برنامه‌نویسی جاوا

تا به اینجا در مورد انواع متغیرها صحبت کردیم. مسلما برای انجام عملیات مختلفی مانند بدست آوردن مجموع چند عدد یا میانگین چند عدد لازم است از عملگرهای مختلف ریاضی استفاده نمود. همان‍طور که متوجه شدید عملگرهای ریاضی را در زبان برنامه‌نویسی جاوا می‌توان بکاربرد.

.

اگر اصول برنامه‌نویسی را هنوز فرا نگرفته‌اید، حتما آموزش اصول برنامه‌نویسی به صورت رایگان را مطالعه فرمایید و سپس با آزمون تعیین سطح برنامه‌نویسی، سطح خود را دریافت کنید و پس از آن شروع به یادگیری زبان برنامه‌نویسی جاوا نمایید. 

ترکیب متغیرها از نوع عددی

حال فرض کنید می‌خواهیم مجموع پنج عدد را بدست آوریم. ابتدا باید پنج متغیر تعریف کرده و آنها را مقداردهی نمود و سپس توسط عملگر جمع در ریاضی، مجموع را بدست آورد. محدوده دید یا scope متغیرها که در مقاله قبل توضیح داده شد را در نظر می‌گیریم.

در این برنامه می‌خواهیم مجموع پنج عدد را بدست آوریم. ابتدا متغیرهای لازم را تعریف کردیم. در این برنامه به شش کتغیر از نوع عدد صحیح نیاز داریم. بنابراین هر شش متغیر را در یک خط تعریف می‌کنیم. سپس مقدار دهی متغیرها انجام شده و پس از آن توسط عملگر جمع، مجموع را بدست آوردیم و نمایش می‌دهیم.

برنامه نویسی جاوا

ترکیب متغیرها از نوع رشته

در بعضی مواقع دو رشته جدا از هم را از کاربر دریافت کردیم و می‌خواهیم این دو رشته در کنار یکدیگر در یک متغیر قرار بگیرند. به طور مثال نام کاربر و نام خانوادگی کاربر را داریم و می‌خواهیم هر دو در یک متغیر بهم متصل شده و نمایش داده شود.

ابتدا دو متغیر از نوع رشته تعریف کردیم و آنها را مقداردهی نمودیم و سپس متغیر دیگری از نوع رشته تعریف کرده و مجموع دو متغیر قبل را داخل آن قرار داده و سپس آن را نمایش می‌دهیم.

آموزش برنامه‌نویسی جاوا در اصفهان

نکته : حتی می‌توان یک متغیر از نوع عددی را با یک متغیر از نوع رشته با هم جمع نمود

یک متغیر از نوع رشته تعریف نمودیم  و آن را مقداردهی کردیم و سپس متغیری از نوع عددی تعریف نموده و باز آنرا نیز مقداردهی کردیم. پس از آن دو متغیر را با هم جمع نموده و نتیجه را در متغیری قرار دادیم و آن را نمایش دادیم.

دلیل این امر این است که هرگاه شما یک داده‌ی اصلی را با یک رشته ترکیب می‌کنید زبان برنامه‌نویسی جاوا به صورت خودکار داده‌ی اصلی را به رشته تبدیل می نماید.

آموزش برنامه‌نویسی رایگان جاوا

جمع‌بندی مقاله قسمت ششم آموزش برنامه‌نویسی جاوا

در این مقاله، ترکیب متغیرها از نوع عددی و نوع رشته را بازگو کردیم و همچنین ترکیب متغیر از نوع رشته با نوع عددی نیز بررسی شد. اگر در مورد انواع متغیرها تمایل دارید تمرین و مثال‌های بیشتر انجام دهید به شما پیشنهاد می‌دهیم حتما از این سایت دیدن فرمایید.

در مقاله آتی، تبدیل متغیرها در جاوا را با تصویر توضیح خواهیم داد. و همچنین موارد کاربرد تبدیل متغیرها را تشریح خواهیم کرد.

پس با ره‌جویان همراه شو.

[yasr_visitor_votes size="medium"]

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *