بنر آموزشگاه ره‌جویان مخصوص موبایل
بنر آموزشگاه ره جویان

قسمت 20 : کلمات کلیدی break و continue در آموزش برنامه‌نویسی جاوا

قسمت 20 :آموزش برنامه‌نویسی جاوا (کلمات کلیدی break و continue)

در مقاله قبلی  در مورد ساختار حلقه do … while در زبان برنامه‌نویسی جاوا با ذکر مثال‌هایی  توضیح داده شد. در این مقاله در مورد کلمات کلیدی break  و continue  و همچنین کاربرد آنها را با ذکر مثال‌هایی به صورت تصویری در محیط NetBeans بررسی خواهیم کرد. بنابراین حتما تا انتهای  مقاله را مطالعه بفرمایید.

اگر دوست داری زبان برنامه‌نویسی جاوا را یاد بگیری، مجموعه مقالات آموزش برنامه‌نویسی جاوا در سایت آموزشگاه ره‌جویان را دنبال کن.

آموزش برنامه‌نویسی جاوا

در مورد حلقه‌ها و کاربرد آنها به طور مفصل توضیح داده شد. حال فرض کنید در یک شرایط خاصی بخواهیم حلقه را متوقف نماییم چه باید کرد؟

اگر اصول برنامه‌نویسی را هنوز فرا نگرفته‌اید، حتما آموزش اصول برنامه‌نویسی به صورت رایگان را مطالعه فرمایید و سپس با آزمون تعیین سطح برنامه‌نویسی، سطح خود را دریافت کنید و پس از آن شروع به یادگیری زبان برنامه‌نویسی جاوا نمایید. 

 کلمه break به معنای شکستن است. با استفاده از کلمه کلیدی break در زبان برنامه‌نویسی جاوا می‌توانیم اجرای دستورات حلقه را متوقف نموده و اجرای دستورات را به نخستین خط بعد از بلاک مربوط به حلقه‌ی تکرار منتقل می‌کند. در زمان‌هایی کاربرد دارد که دستورات حلقه را فقط برای اعداد خاصی بخواهیم اجرا نماییم.

در این برنامه، حلقه‌ای نوشته شده است که مبدا آن یک و مقصد آن 10 می‌باشد. اما شرطی داخل حلقه قرار داده شده است که هر زمان عدد حلقه به 8 رسید از حلقه خارج شود و حلقه ادامه پیدا نکند.

 بنابراین حلقه وقتی به عدد 8 می‌رسد از حلقه خارج می‌شود و فقط اعداد یک تا 8 نمایش داده می‌شود.

 

آموزش برنامه‌نویسی

کلمه break به معنای شکستن است و دقیقا در زبان برنامه‌نویسی جاوا هم همین‌ کار را انجام می‌دهد. همان‌طور که در مثال فوق مشاهده کردید طبق شرایط خاصی از جایی از حلقه خارج شد و حلقه ادامه پیدا نکرد. مثل این است که حلقه شکسته شد.

اما کلمه کلیدی continue زمانی استفاده می‌شود که بخواهیم فقط برای عدد خاصی دستورات حلقه تکرار نشود. اما از حلقه خارج نمی‌شود و حلقه ادامه پیدا می‌کند. حال با ذکر مثالی در محیط netBeans کامل درک خواهید کرد.

در این برنامه، حلقه‌ای نوشته شده است که مبدا آن یک و مقصد آن 10 می‌باشد. اما شرطی داخل حلقه قرار داده شده است که هر زمان عدد حلقه به 8 رسید دستورات داخل بدنه حلقه اجرا نگردد. اما از حلقه خارج نگردد وسپس دستورات حلقه برای عدد بعدی ادامه  پیدا کند.

 بنابراین حلقه وقتی به عدد 8 می‌رسد دستورات حلقه اجرا نمی‌شود و سپس برای عدد بعدی حلقه دستورات ادامه پیدا می‌نماید.

آموزش برنامه نویسی جاوا

در مثال فوق حلقه‌ای  با مبدا یک و مقصد ده تعریف شد. اما دستورات حلقه برای عدد 8 اجرا نشد. البته توجه به این نکته حائز اهمیت است که در مثال فوق از حلقه خارج نشد. فقط برای عدد خاصی دستورات اجرا نگردید.

جمع‌بندی مقاله قسمت بیستم آموزش برنامه‌نویسی جاوا

در این مقاله، کاربرد کلمات کلیدی break  و continue در زبان برنامه‌نویسی جاوا با ذکر مثال‌ تصویری در محیط NetBeans بیان شد. اگر در مورد کلمات کلیدی break  و continue تمایل دارید تمرین و مثال‌های بیشتر انجام دهید به شما پیشنهاد می‌دهیم حتما این سایت را مطالعه فرمایید.

به صورت مختصر در مجموعه مقالات آموزش برنامه‌نویسی جاوا، در مورد زبان برنامه‌نویسی جاوا توضیح دادیم. به شما پیشنهاد می‌دهیم که حتما آزمون تعیین سطح 2 زبان برنامه‌نویسی جاوا را انجام دهید تا متوجه سطح خود شوید و سپس حتما ادامه مقالات برنامه‌نویسی جاوا در آموزشگاه ره‌جویان را دنبال نمایید.

اگر تمایل دارید به صورت حرفه‌ای زبان برنامه‌نویسی جاوا را بیاموزید و درآمد کسب کنید حتما به بهترین آموزشگاه برنامه‌نویسی در اصفهان یعنی آموزشگاه ره‌جویان سر بزنید. با برگزاری کلاس‌های حضوری و آنلاین به شما در کسب موفقیت‌هایتان یاری می‌نماید. آموزشگاه ره‌جویان از بهترین متدها واساتید برای آموزش برنامه‌نویسی در اصفهان استفاده می‌نماید.

در مقاله بعد، برنامه‌نویسی شی‌گرا یا object-oriented در زبان برنامه‌نویسی جاوا را مورد بحث قرار می‌دهیم.

پس با ره‌جویان همراه باش.

[yasr_visitor_votes size="medium"]